Campania PR Creare Resurse Umane

La inceputul anului am avut placerea sa lucrez cu o companie HR nou infiintata pe piata din Romania, Creare Resurse Umane, aflata sub patronajul Domnului Pau Hortal, un profesionist in HR, cu o experienta de 34 de ani in acest domeniu.

Creare Resurse Umane s-a format in 2008 urmand exemplul de succes repurtat de Domnul Pau Hortal in Spania prin compania domniei sale, Creade, care timp de 20 de ani a fost in topul firmelor de profil spaniole si care, ulterior, a fost vanduta grupului Adecco.

Compania Creare pornea la drum urmarind sa ofere consultanta in afaceri si resurse umane, atat in sectorul public, cat si privat. In acest sens, Creare Resurse Umane isi propunea sa ofere urmatoarele servicii: consultanta in afaceri, consultanta in resurse umane, formare personal, selectie de personal, servicii de outsourcing, gestiune personal temporar, servicii de plasare sau gestionarea programelor de formare profesionala, consultanta in materie de proiecte FSE si orientare profesionala. Si pentru a putea demara operatiunile, Creare avea nevoie de cineva pentru a comunica in piata aparitia unei noi companii competitive. Astfel am aparut noi, echipa care a lucrat la acest proiect, si care a pus la punct o campanie de promovare pentru Creare Resurse Umane.

S-a urmarit prezenta cat mai mare in presa scrisa si on-line a unor stiri si articole despre Creare, ce au adus la cunostinta publicului interesat, targetat in medii de business, aparitia unei noi forte in resurse umane, elementele sale definitorii, persoane cheie din echipa, statistici etc. Compania a beneficiat si de un eveniment special de lansare oficiala pe piata resurselor umane din Romania, eveniment ce s-a desfasurat la Casa Oamenilor de Stiinta si a avut si o conotatie artistica, prin prezenta lui Don Quijote si Sancho Panza.

Proiectul Creare Resurse Umane a fost un succes prin profesionalismul cu care s-a aplicat strategia de comunicare si PR.

http://economie.hotnews.ro/stiri-cariere-2613564-creare-resurse-umane-noua-companie-piata-romaneasca.htm

http://www.comunicat.ro/files/detalii_comunicat.php?id_com=4012

http://www.corporatenews.ro/articol/Consultanta/8804/Creare-Resurse-Umane-s-a-lansat-oficial.html

http://www.smartfinancial.ro/smartfinancial/resurse+umane/creare+resurse+umane%2C+o+noua+companie+de+hr

http://www.standard.ro/articol_34965/start_up_in_resurse_umane.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s