Microsoft Project, un program excelent

In cadrul masterului recent absolvit am avut placerea sa descopar si sa lucrez cu Microsoft Project, un program cu adevarat excelent pentru cei care sunt in domeniul managementului proiectelor sau pentru oricine doreste sa lucreze intr-un mod organizat, profesionist si modern.

Microsoft Project este folosit in special pentru planificarea activitatilor si obtinerea de rapoarte privind desfasurarea acestora. MS Project ofera o gama foarte larga de reprezentari grafice privind situatia actuala sau istoricul desfasurarii activitatilor, costurile implicate, profilul resurselor, structura proiectului, incadrarea in buget de-a lungul fiecarei faze de executie, ofera posibilitatea inglobarii unui volum imens de informatii in cadrul proiectului, ofera posibilitati de lucru in echipa deosebite, ofera posibilitatea importarii sau folosirii datelor dintr-un numar foarte mare de aplicatii externe, are un help impresionant, este usor de folosit si are o interfata prietenoasa, ofera instrumente puternice de optimizare a desfasurarii proiectului, plus multe alte caracteristici deosebit de utile. Toate acestea fac ca Microsoft Project sa fie una dintre primele optiuni de soft utilitar in conducerea unui proiect.

Pentru mine personal proiectele in MP au fost cele care m-au captat si motivat cel mai mult, avand bucuria de a reusi sa cunosc si sa exploatez destul de bine platforma pentru proiectele pe care le-am avut de indeplnit de-a lungul cursului, dovada rezultatele excelente obtinute la aceasta materie si satisfactia morala de a invata ceva nou.

Iata o mostra din proiectul meu de MP:

clip_image002

Recomand cu incredere Microsoft Project!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s