Dream Events la InterMacedonia

Incep acest blog prezentandu-va unul dintre evenimentele organizate de Dream Events in acest sezon la restaurantul InterMacedonia. Am ales evenimentul de la InterMacedonia deoarece in momentul in care s-au strans decoratiunile, un membru al echipei noastre a auzit pe cineva de la restaurant vorbind despre eveniment ca fiind “nunta straina”…

 “Nunta straina”? – Oare ce-or fi vrut sa spuna??…Iar noi am interpretat-o ca fiind o amenajare de succes, care nu a trecut neobservata, dat fiind faptul ca in urma noastra s-au nascut astfel de “legende”. Ne-am bucurat la auzul acestor cuvinte, deoarece evenimentul a fost atent planuit si pus cu rafinament in practica, notiuni care se regasesc in toate petrecerile organizate de Dream Events.
 
Petrecerea a gazduit 190 de invitati, iar toate decoratiunile au fost pe nuanta somon: fetele de masa, fustele si funditele de la scaune, in contrast cu albul huselor de scaun.
 
Toate elementele de decor au adus un plus de eleganta restaurantului: stalpisorii ce au marcat intrarea, decorati cu tull, flori si lumanari, scarile imbracate in tull si flori, precum si lumanarile de pe trepte, aranjamentele florale cu anthurium si orhidee crem imperiala, stalpisorii de fier forjat cu lumanari somptuoase din spatele prezidiului, marturiile, pietricelele de pe masa, fructierele, place card-urile, pupitrul cu asezarea invitatilor la masa, baloanele, decoratiunile stalpilor de sustinere, elementele de fantezie: fluturasi si sclipici, sau cate si mai cate.
 
 Sambata dimineata la InterMacedonia a venit o echipa tanara si dinamica, iar dupa-amiaza, dupa cateva ore de decoratiuni, restaurantul avea o atmosfera de “file de poveste”… Si in aceasta atmosfera a inceput povestea unui nou cuplu fericit…Le uram inca o data “Casa de piatra” si ne bucuram ca am putut sa le fim alaturi in aceste clipe minunate.
Enjoy the pictures!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s