Celebrity Apprentice – finala si marele castigator

Ieri seara s-a difuzat finala din sezonul Celebrity Apprentice, finala care i-a avut ca oponenti pe Piers Morgan si Trace Adkins. Task-ul pe care acestia l-au avut de indeplinit a fost organizarea unei licitatii speciale, eveniment foarte bine pus la punct si care a strans sume record pentru organizatiile caritabile patronate de cei doi finalisti.

De-a lungul organizarii event-ului Piers s-a dovedit la fel de intreprinzator ca pe tot parcursul concursului, si-a folosit foarte bine relatiile, a atras contributii financiare fabuloase si in cele din urma acesta a fost ales celebrity apprentice.

Pe de alta parte Trace Adkins si-a demonstrat inca o data calitatile si valorile sale umane, impresionand intreaga audienta si fiind votat de ceilalti concurenti eliminati din joc drept potentialul castigator. Insusi Donald Trump si-a exprimat admiratia fata de cowboy, spunand ca este o persoana cu totul speciala.

Voi atasa in cele ce urmeaza partile cronologice ale finalei. Pentru cei interesati si cu rabdare sau timpul necesar la dispozitie Enjoy!, pentru cei poate mai putin interesati si / sau presati de timp, urmariti ultimul video, deciziea, insa orice ati face nu ratati secventele in care Trace Adkins vorbeste despre…oja pentru Backstreet Boys!!! O sa va placa la nebunie! (video 2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s