Depeche Mode din nou in Romania

Tocmai am auzit la radio o veste cat se poate de …misto – poate nu suna tocmai bine, dar acesta e cuvantul potrivit :-), si anume: Depeche Mode vine din nou in Romania, anul viitor pe 16 mai, in Parcul Izvor din Bucuresti.

Sunt convinsa ca toti fanii vor fi incantati de noul concert anuntat si daca va fi cel putin la fel de interesant ca primul lor concert in Bucuresti, acesta se prefigureaza a fi unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului viitor.

Primul concert Depeche Mode in Romania a fost un mega eveniment: biletele s-au epuizat in repetate randuri, iar cand s-au pus in vanzare ultimele bilete inaintea concertului cu cateva zile, acestea au disparut imediat. Tin minte foarte bine aceste amanunte pentru ca si noi ne aflam printre cei care apucasera bilete in ultima secunda si eram tare incantati.

Concertul a fost bestial, atmosfera a fost de zile mari, iar David Gahan a avut o prestatie excelenta! Au cantat toate hiturile lor vechi si melodiile de pe albumul pe care il promovau Playing the Angel, iar stadionul vibra alaturi de fanii care stiau toate versurile si cantau toti la unison.

One thought on “Depeche Mode din nou in Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s