Toaletele din Parklake

Stiu ca titlul este de mare angajament, insa nu cred sa existe in tot Bucurestiul toalete mai fitoase ca in Parklake! In ditamai mall-ul, nu exista doua toalete la fel, fiecare dintre acestea avand un concept si un design – da, vorbim de design la toalete! – propriu: upside down – totul este cu susul in jos, pe tavan gasesti pantofi, genti etc; red carpet – in drum spre toaleta ai flash-uri de la paparazzii care vor sa te fotografieze, country side – cu cosuri de nuiele pe post de aplice de iluminat etc etc. Nemaivorbind de faptul ca exista zone, camere dedicate pentru bebelusi, pentru schimbat scutece, camera cu fotolii pentru alaptat si toalete mici, cu chiuvete mici pentru copiii mai micuti.

Poate va intrebati de ce scriu aceste randuri, de ce scriu tocmai despre niste…toalete?? Pentru ca atata grija si preocupare pentru aceasta zona nu am gasit in nicio tara straina in care am fost – si au fost “cateva”! Ba chiar glumeam cu o prietena ca daca as fi vazut toaletele acestea intr-o tara straina i-as fi povestit jumatate de ora numai despre toalete, si nu despre ce am vazut, facut pe acolo. Tocmai de aceea, cand sunt lucruri bune, spre foarte bune chiar aici, la noi, in Romania, e bine sa zicem ceva si in acest sens. Ca sa ne plangem de Romania este deja ceva mult prea banal.

Asa ca jos palaria pentru toaletele din Parklake! 🙂 De fapt pentru intregul Parklake! Este de departe cel mai frumos mall din toate cate exista in Bucuresti. Le bate de departe si pe cele mai bine cotate din zona de nord. Si sa nu credeti ca acesta este un advertorial! Este pur si simplu opinia mea, care atunci cand critic, critic, si atunci cand laud, laud!

Si ii laud pentru ca au facut o treaba foarte buna. Iata doar cateva lucruri cu care pe mine m-au cucerit inca de la primele vizite:

  • foarte customer friendly apropos de orele de acces in mall. Desi mall-ul se deschide oficial la ora 10, nu exista sa stai pe la usi, cum am patit la alte mall-uri si sa nu poti intra mai devreme daca ai vreo urgenta, gen cafeaua de dimineata.  Magazinele specializate de cafea sunt deschise si chiar aglomerate cu mult inainte de ora 10, iar prin mall poti sa te duci relaxat spre hypermarket, spre gym, spre pasapoarte, toate cu programe foarte matinale;
  • parcare gratuita si destul de mare – chiar si la concert Inna am gasit loc de parcare;
  • World Class deschis de la ora 6 dimineata pana la ora 23 in work days;
  • acces direct catre parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR);
  • birou de pasapoarte;
  • zona interesanta de concerte;
  • implicati in organizari de evenimente gen conferinte, meciuri de baschet etc;
  • design mall deosebit, cu accente de natura.

Si poate or mai fi si altele bune care sa merite mentionate, insa acestea imi vin in minte, la prima strigare. Un mall atent planuit si pus in practica, care luna trecuta a aniversat 2 ani, asa ca “La multi ani, Parklake!” Sa ramai mereu fresh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s