Donald Trump Celebrity Apprentice

“The Apprentice” este unul dintre show-urile mele favorite in materie de human behaviour si business. Am urmarit cu mare interes seriile cu oameni obisnuiti si am fost intrigata la auzul urmatorului proiect, Celebrity Apprentice. Acesta a rulat in SUA la inceputul anului, s-a dovedit un succes devasarsit, ce a fost preluat si in Romania, fiind difuzat in prezent pe Antena 3.

Celebrity Apprentice avea in distributie, printre vedetele sale de prestigiu ca Lennox Lewis, Stephen Baldwin, Gene Simmons, Carol Alt, si un nume cu rezonanta speciala pentru toti romanii: Nadia Comaneci. In primul episod din aceasta serie am cautat-o mereu cu privirea pe Nadia, insa a fost foarte retrasa. Stiam inca de la bun inceput ca aceasta urma sa fie concediata in al doilea episod, dar parca speram sa se intample ceva care sa schimbe scenariul. Mi-ar fi placut ca Nadia sa aiba un parcurs mai lung, sa fie mult mai increzatoare, insa se pare ca aceasta experienta noua si intensa a coplesit-o. Nadia Comaneci a fost repede depistata ca o veriga slaba in leadership si a fost eliminata. Cu toate acestea este de admirat ca a fost selectata in compania prestigiosului Donald Trump.

In Romania, in momentul de fata, sezonul Celebrity Apprentice a ajuns la cei 4 semi finalisti, urmand ca in scurt timp sa se divulge marele castigator. Recunosc ca am tras cu ochiul si am aflat deja cine va fi marele norocos, insa nu vreau sa va stric placerea de a urmari show-ul.

Iata cateva momente interesante si definitorii ale show-ului:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s