Editura Prestige – “Acasa-ul” meu editorial

Cei care ma citesc mai des stiu deja ca “lupta” cu publicarea primei mele colectii de povesti pentru copii nu a fost una foarte usoara. Nu a fost nici foarte grea, sa nu ma intelegeti gresit, pentru ca nu a trebuit sa muncesc pentru asta vreo 6 ani, cum a fost in cazul lui Beyonce – postul anterior :-). Cert este ca dupa lungi cautari si discutii incredibil de puerile sau total nefondate, cu atat mai mult cu cat editurile erau unele importante de pe piata de profil, am gasit exact ce trebuia: Editura Prestige, o editura cu suflet!

Editura Prestige este cea care mi-a spus de la prima intalnire ca i-a placut foarte mult povestea mea, cea pe care o trimiteam ca teaser in cautarea “fericirii” mele editoriale si care a semnat contractul cu mine inainte de a vedea si restul de 9 povesti, atata incredere a avut in mine! Iar eu nu pot decat sa le fiu profund recunoscatoare celor de la editura ca m-au adoptat si cooptat in familia lor editoriala!

Am gasit aici o echipa cu adevarat profesionista, dedicata si atenta la detalii, care nu numai ca mi-a furnizat resursele necesare pentru o carte excelenta, dar a avut bunavointa si generozitatea de a-mi asculta si indeplini toate cerintele, chiar daca eu eram/sunt o novice in domeniu! Am fost surprinsa si de rapiditatea cu care s-au intamplat lucrurile, cand, la scurt timp dupa ce am semnat contractul si am discutat cateva elemente definitorii ale conceptului si ale intregului proiect, am aflat ca proiectul era deja in lucru pentru ilustratii. Ilustratii care sunt realizate cu maiestrie de experimentatul Serban Andreescu, care, de asemenea, a avut generozitatea de a-mi asculta si implementa impresiile si parerile in ilustratiile finale, tocmai pentru a realiza o carte absolut superba.

O carte absolut superba, de a carei coperta sunt foarte incantata si pe care eu, ca parinte, as cumpara-o oricand si de oriunde, atat de frumoasa este! Este o coperta colorata, vie, spumoasa, efervescenta, ca toata cartea, de altfel, ce transmite caldura si magie. Si despre asta trebuie sa fie vorba cand este vorba despre o carte de povesti pentru copii! Asa ca inca o data ma minunez de acest lucru frumos ce mi se intampla si inca o data le multumesc celor de la editura ca si-au asumat un risc cu mine si au ales sa mergem impreuna pe acest drum minunat al povestilor pentru copii. Nu cred ca este lucru mai frumos decat sa scrii pentru copii! Si in acelasi timp nu este lucru mai responsabil de atata, de a avea grija ce mesaje transmiti copiilor! Mesaje de candoare, gingasie, dar in acelasi timp de forta, putere si incredere in fortele proprii pentru toti copiii! Iar cu ajutorul Editurii Prestige toate acestea au capatat o forma absolut uimitoare!

Abia astept ca editura sa ma anunte cand e gata cartea! Pentru ca da, ea, cartea mea de povesti pentru copii – “Un hobby cu totul si cu totul special!”, este in corectura finala si va intra in curand la tipar. Si apoi, in scurt timp va fi gata si gata sa isi gaseasca drumul catre micii ei noi stapani, copiii, care se vor delecta citind povesti povestite cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s